Γάμοι - βαφτίσεις: «Οι χοροί ξεκινούν μετά το Πάσχα» – Περιμένουν εδώ και ένα χρόνο τα επιδόματα από την Κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Γάμοι - βαφτίσεις: «Οι χοροί ξεκινούν μετά το Πάσχα» – Περιμένουν εδώ και ένα χρόνο τα επιδόματα από την Κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Χαμογελούν ξανά, αλλά συγκρατημένα, οι επαγγελματίες γάμων, βαφτίσεων και εκδηλώσεων μετά τις νέες χαλαρώσεις.

Οι πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου δεν σημαίνουν κάτι ουσιαστικό για τον κλάδο στο παρόν στάδιο καθώς όπως εξήγησε η Γιώτα Καπαρή, Μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Γάμων και Εκδηλώσεων, από την επόμενη βδομάδα ξεκινούν οι νηστείες του Πάσχα κατά τη διάρκεια των οποίων απαγορεύεται η τέλεση μυστηρίων.

«Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δοθεί μια χαλάρωση για να γίνουν μυστήρια της βάφτισης αλλά όχι των γάμων. Άρα οι χοροί για μας θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα», δήλωση η κα. Καπαρή μιλώντας στην εκπομπή ‘Alpha Καλημέρα’.

Μάλιστα, σημείωσε πως περιμένουν ακόμη οικονομική στήριξη που τους έχει αποφασίσει η Κυβέρνηση. «Εξακολουθούμε να περιμένουμε εδώ και ένα χρόνο. Περιμένουμε ακόμα την στήριξη που αφορά από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο του 2021 και από τις 16 Δεκέμβριου 2021 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2022», σημείωσε η κα. Καπαρή.

Σύμφωνα με την Γιώτα Καπαρή, οι πελάτες που είχαν παγοποιήσει τα σχέδια τους για μετά το Πάσχα, τρέχουν τώρα να ετοιμαστούν. Αναμένουν παράλληλα το σχετικό πρωτόκολλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE