Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Δικαστήριο Λεμεσού, με τον θάνατο μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Φ» η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο Δικαστήριο Λεμεσού για εκδίκαση υπόθεση της. Ξαφνικά η γυναίκα καθώς βρισκόταν στον διάδρομο του Δικαστηρίου κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια συμπολιτών μας.

Αμέσως έσπευσαν για βοήθεια μέλη του Δικαστηρίου, όπου έκαναν χρήση απινιδωτή μέχρι την έλευση ασθενοφόρου.

Η ηλικιωμένη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες για επαναφορά της κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE