Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Δικαστήριο Λεμεσού, με τον θάνατο μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Φ» η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο Δικαστήριο Λεμεσού για εκδίκαση υπόθεση της. Ξαφνικά η γυναίκα καθώς βρισκόταν στον διάδρομο του Δικαστηρίου κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια συμπολιτών μας.

Αμέσως έσπευσαν για βοήθεια μέλη του Δικαστηρίου, όπου έκαναν χρήση απινιδωτή μέχρι την έλευση ασθενοφόρου.

Η ηλικιωμένη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες για επαναφορά της κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE