Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Δικαστήριο Λεμεσού, με τον θάνατο μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Φ» η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο Δικαστήριο Λεμεσού για εκδίκαση υπόθεση της. Ξαφνικά η γυναίκα καθώς βρισκόταν στον διάδρομο του Δικαστηρίου κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια συμπολιτών μας.

Αμέσως έσπευσαν για βοήθεια μέλη του Δικαστηρίου, όπου έκαναν χρήση απινιδωτή μέχρι την έλευση ασθενοφόρου.

Η ηλικιωμένη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες για επαναφορά της κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.