Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Δικαστήριο Λεμεσού, με τον θάνατο μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Φ» η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο Δικαστήριο Λεμεσού για εκδίκαση υπόθεση της. Ξαφνικά η γυναίκα καθώς βρισκόταν στον διάδρομο του Δικαστηρίου κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια συμπολιτών μας.

Αμέσως έσπευσαν για βοήθεια μέλη του Δικαστηρίου, όπου έκαναν χρήση απινιδωτή μέχρι την έλευση ασθενοφόρου.

Η ηλικιωμένη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες για επαναφορά της κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.