Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Γυναίκα κατέρρευσε στο Δικαστήριο Λεμεσού – Την παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά κατέληξε

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Δικαστήριο Λεμεσού, με τον θάνατο μίας ηλικιωμένης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Φ» η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο Δικαστήριο Λεμεσού για εκδίκαση υπόθεση της. Ξαφνικά η γυναίκα καθώς βρισκόταν στον διάδρομο του Δικαστηρίου κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια συμπολιτών μας.

Αμέσως έσπευσαν για βοήθεια μέλη του Δικαστηρίου, όπου έκαναν χρήση απινιδωτή μέχρι την έλευση ασθενοφόρου.

Η ηλικιωμένη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο παρά τις προσπάθειες για επαναφορά της κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE