Απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα και στα κατεχόμενα - Έντεκα φορές σε εννέα μήνες

Απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα και στα κατεχόμενα - Έντεκα φορές σε εννέα μήνες

Έντεκα φορές αυξήθηκαν οι τιμές των καυσίμων από τον Μάιο του 2021 μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα μαζί με τις αυξήσεις στις ισοτιμίες των ξένων νομισμάτων και της τιμής του πετρελαίου στην αγορά.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο πρωτοσέλιδό της η Χαλκίν Σεσί γράφει ότι μέσα σε 9 μήνες, η βενζίνη αυξήθηκε κατά 173% και το πετρέλαιο Eurodiesel κατά 164,5%.

Η τιμή της βενζίνης ανήλθε στις 13,94 ΤΛ (περίπου 0.90 ευρώ) σήμερα από τις 6,17 ΤΛ που ήταν τον Μάιο του 2021 και του Eurodiesel στις 13,56 ΤΛ (περίπου 0.90 ευρώ) από 5,61 ΤΛ που ήταν τότε.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE