Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Χειροπέδες σε 39χρονο με πληροφορία της Europol

Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - Χειροπέδες σε 39χρονο με πληροφορία της Europol

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε μέσω της Europol, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών.

Η πληροφορία που διαβιβάστηκε στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφορούσε κάτοχο/χρήστη, πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος ανέβασε στο διαδίκτυο ένα αρχείο εικόνας με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία του 39χρονου, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.