«Ο γάρος της ημέρας»: Πήρε όχι ένα…αλλά δύο parking αναπήρων - Τράβηξε χειρόφρενο και το άφησε στη μέση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Πήρε όχι ένα…αλλά δύο parking αναπήρων - Τράβηξε χειρόφρενο και το άφησε στη μέση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζονται οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» για παρκαρίσματα και συμπεριφορές οδηγών.

Ο σημερινός "γάρος της ημέρας" έχει να κάνει και πάλι με το parking και συγκεκριμένα με χώρο στάθμευσης αναπήρων σε καφετέρια.

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Facebook, η οποία απεικονίζει την αναισθησία ενός οδηγού, ο οποίος στερεί το χώρο στάθμευσης σε συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE