Εξακολουθούν να εργάζονται χωρίς SafePass - Πάνω από 1,000 ευρώ πληρώνει ιδιοκτήτης

Εξακολουθούν να εργάζονται χωρίς SafePass - Πάνω από 1,000 ευρώ πληρώνει ιδιοκτήτης

H Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελίες εναντίον 4 ιδιοκτητών υποστατικών και 13 πολιτών σε συνολικά 1.684 ελέγχους για τα μέτρα κατά της διασποράς του COVID.


Συγκεκριμένα στη Λευκωσία σε 224 ελέγχους καταγγέλθηκαν 3 υποστατικά και 5 πολίτες, στη Λεμεσό σε 209 ελέγχους εκδόθηκαν πρόστιμα κατά 2 πολιτών και στη Λάρνακα έγιναν 509 έλεγχοι και προέκυψε μια καταγγελία κατά υποστατικού και 3 κατά πολιτών.

Στην Πάφο 2 πολίτες καταγγέλθηκαν σε σύνολο 110 ελέγχων και στην Αμμόχωστο σε 390 ελέγχους πρόστιμο εκδόθηκε εναντίον ενός πολίτη.

Στη Μόρφου έγιναν 99 έλεγχοι και δεν προέκυψε καταγγελία. Δεν υπήρξαν καταγγελίες και σε 143 ελέγχους της Τροχαίας.

Στη Λευκωσία τα πρόστιμα ύψους 500 ευρώ (2 περιπτώσεις) και 1.500 αφορούν υποστατικά στα οποία υπάλληλοι εργάζονταν χωρίς safepass.

Στη Λάρνακα εκδόθηκε πρόστιμο ύψους 750 ευρώ γιατί υπεραγορά δεν διενεργούσε ελέγχους για safepass.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE