Άλυτο μυστήριο ο θάνατος γυναίκας στο Νοσοκομείο Λευκωσίας – Νοσηλευόταν σε θάλαμο Covid

Άλυτο μυστήριο ο θάνατος γυναίκας στο Νοσοκομείο Λευκωσίας – Νοσηλευόταν σε θάλαμο Covid

Μυστήριο προκαλεί ο θάνατος 81χρονης γυναίκας, η οποία απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η οποία νοσηλευόταν σε θάλαμο COVID-19

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε ένα μπουκάλι με τοξικό υγρό, ενώ λόγω του ότι η 81χρονη έπασχε από άνοια, υπάρχει ένα σενάριο που θέλει την 81χρονη να ήπιε μέσα από το μπουκάλι θεωρώντας πως είναι νερό.

Με την είδηση του θανάτου της 81χρονης ξεκίνησαν οι έρευνες από Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Να σημειωθεί ότι διενεργήθηκε νεκροτομή στη σορό της 81χρονης από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν κάποια ευρήματα αλλά λήφθηκαν δείγματα που θα σταλθούν για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Η Αστυνομία για την συγκεκριμένη υπόθεση διερευνά υπόθεση αφύσικου και αιφνίδιου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE