Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, οι δύο Πρόεδροι είχαν μια «παραγωγική συνάντηση» με αντικείμενο το Κυπριακό καθώς και τα ΜΟΕ τα οποία προτείνει η ε/κ πλευρά.
«Με τον φίλο Πρόεδρο @EmmanuelMacron είχαμε χθες βράδυ στις Βρυξέλλες μια παραγωγική συνάντηση με θέματα: Κυπριακό, ΜΟΕ, διμερείς σχέσεις Κύπρου - Γαλλίας, τη συνέχεια της Γαλλικής Προεδρίας της ΕΕ και τις διεθνείς εξελίξεις» αναφέρεται στην ανάρτηση.
«Συμφωνήσαμε να παραμείνουμε σε συνεχή επαφή», προστίθεται.
Με τον φίλο Πρόεδρο @EmmanuelMacron είχαμε χθες βράδυ στις Βρυξέλλες μια παραγωγική συνάντηση με θέματα: Κυπριακό, ΜΟΕ, διμερείς σχέσεις 🇨🇾🇫🇷, τη συνέχεια της Γαλλικής Προεδρίας της ΕΕ και τις διεθνείς εξελίξεις. Συμφωνήσαμε να παραμείνουμε σε συνεχή επαφή.
— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) February 18, 2022
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις