Αναστάτωσε την Λήδρας μεθυσμένος 24χρονος: Επιτέθηκε σε ζευγάρι, έσπρωξε και έβρισε αστυνομικό

Αναστάτωσε την Λήδρας μεθυσμένος 24χρονος: Επιτέθηκε σε ζευγάρι, έσπρωξε και έβρισε αστυνομικό

Επεισόδιο με μεθυσμένο 24χρονο, ο οποίος φαίνεται να επιτέθηκε σε ζευγάρι στην Λήδρας, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος αλλοδαπός καβγάδισε με άλλους αλλοδαπούς στην περιοχή και ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε ζεύγος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομικός, για να επιβάλει την τάξη και στην προσπάθεια του να εμποδίσει τον 24χρονο κατά την διάρκεια της επίθεσης, αυτός τον έσπρωξε και τους έβρισε.

Αμέσως ο 24χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, κοινής επίθεσης εναντίον άλλου προσώπου και ανησυχίας και διασάλευσης της Ειρήνης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE