Να ζήσουν! «Κρεμάστηκε» χθες πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης

Να ζήσουν! «Κρεμάστηκε» χθες πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης

Βρέθηκε στην Κύπρο στις αρχές του 2010 και η μεταγραφή του στην Ανόρθωση θεωρήθηκε τότε ως ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» που έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αφού η μεταπήδηση από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα της Αμμοχώστου συζητήθηκε έντονα.

Ο λόγος για τον 31χρονο επιθετικό Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος χθες σκόραρε το καλύτερο γκολ της ζωής του, αφού «στεφανώθηκε» την εκλεκτή της καρδιάς του Ειρήνη

Είναι ένα από τα ζευγάρια της showbiz που από την αρχή της σχέσης τους φαινόταν πως θα καταλήξουν στην εκκλησία.Ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μάντζιος, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του Ειρήνη Αντώναρου, χθες το απόγευμα στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη.

Μάλιστα τα παιδιά παράλληλα με τον γάμο τους βάφτισαν και την κορούλα τους Ραφαέλα. Η τελετή ήταν σε κλειστό κύκλο και χωρίς πολλούς καλεσμένους

Πολύ ευτυχισμένα τα παιδιά και τους ευχόμαστε να είναι για πάντα έτσι

11291324_900700619990352_1880199069_n

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE