LIKE ONLINE

Και στην Ευρώπη η σειρά συσκευών realme 9 Pro - ΒΙΝΤΕΟ

Και στην Ευρώπη η σειρά συσκευών realme 9 Pro - ΒΙΝΤΕΟ

Με στόχο να επενδύσει εκ νέου στην κατηγορία των “value for money” κινητών τηλεφώνων, η realme ανακοίνωσε την έλευση της 9 Pro Series για την αγορά της Ευρώπης. Το realme 9 Pro+ είναι το πρώτο κινητό που διαθέτει την κάμερα Sony IMX766 OIS σε κινητό μεσαίας κατηγορίας, ενώ η σειρά διαθέτει ειδικό σχεδιασμό «Χαμαιλέων» με αλλαγή χρώματος στην πίσω όψη, επεξεργαστή Dimensity 920 5G και οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης.

Ως η τελευταία προσθήκη στη σειρά realme Number, το realme 9 Pro+ κατέχει την καλύτερη κάμερα της κατηγορίας. Εξοπλισμένο με τεχνολογία απεικόνισης ProLight, τροφοδοτούμενο από τον αισθητήρα της Sony IMX766, OIS & EIS σύστημα διπλής σταθεροποίησης και τεχνολογία μείωσης θορύβου AI 3.0, το τηλέφωνο προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας στα κινητά μεσαίας κατηγορίας, ικανή να συγκριθεί με κάμερες πολύ πιο ακριβών premium smartphones όπως φαίνεται στο realme Camera Lab.

Επιπλέον, η σειρά realme 9 Pro Series διαθέτει επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 5G που συνδυάζεται με μια Super AMOLED οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 90Hz, στερεοφωνικό ήχο με Dolby Atmos και φόρτιση Super Dart 60W (50% σε περίπου 15 λεπτά).

Το 9 Pro είναι ένα ισχυρό κινητό για την κατηγορία του, καθώς έρχεται με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 695 5G, μνήμη έως 13GB Dynamic RAM και ισχυρό σύστημα ψύξης. Στα των καμερών, έχει ένα τριπλό setup 64MP με Street Mode 2.0.

Τέλος, το realme 9i προσφέρει τον πρώτο επεξεργαστή 6nm με τον τελευταίας τεχνολογίας Qualcomm Snapdragon 680. Στην μπροστά όψη έχει μία οθόνη 90Hz, ενώ υποστηρίζει και τεχνολογία επέκτασης μνήμης DRE, με την οποία μπορεί κανείς να μετατρέψει τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού του σε εικονική μνήμη, ανεβάζοντάς το στα 11 GB RAM.

Το realme 9 Pro+ έρχεται στα 379 ευρώ με 6GB + 128GB επιλογή μνήμης, ενώ το realme 9 Pro στα 319 ευρώ με 6GB + 128GB επιλογή μνήμης και στα 349€ για την επιλογή 8GB + 128GB (οι παραπάνω τιμές αφορούν προπαραγγελία έως και τις 22/2).

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top