Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μας βρίζουν σε κάτι πρωινά και μετά μας παίρνουν τηλέφωνο για να εμφανιστούμε» - ΒΙΝΤΕΟ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μας βρίζουν σε κάτι πρωινά και μετά μας παίρνουν τηλέφωνο για να εμφανιστούμε» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε την εμφάνισή του στο πλατό της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι" μαζί με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι συζήτησε με τον Νικο Μουτσινά για τον αρραβώνα του, ενώ μεταξύ άλλων ο θεατρικός παραγωγός έκανε ένα σχόλιο σχετικά με τα σχόλια που δέχεται από ορισμένους παρουσιαστές και πανελίστες.

"Αυτοί που λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει και μας βρίζουν σε κάτι πρωινά κάτι αγαπημένοι πανελίστες, τώρα τους ξέρετε όλοι. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι μόλις τελειώσει η εκπομπή τους, μας παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε τι ώρα να έρθουν για να είμαστε εκεί. Δεν γίνεται να μην το πω" είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: yupiii.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE