Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια.

Μέσα στο κατάστημα δώρων του βασιλικού κτήματος «Sandringham» στο Νόρφολκ διακρίνεται το νέο άρωμα σκύλων με τίτλο «Happy Hounds Dog Cologne». Χαρακτηρίζεται ως «ένα πλούσιο, γλυκό άρωμα με νότες περγαμόντου», σύμφωνα με την «The Sun».

Το φιλικό προς τα κουτάβια άρωμα, το οποίο πωλείται προς 9,99 λίρες (13,53 δολάρια) μπορεί να «χρησιμοποιηθεί σε αρσενικά και θηλυκά σκυλιά». Διαφημίζεται ως «το ιδανικό δώρο» στον ιστότοπό του και περιλαμβάνει σαμπουάν και ένα παιχνίδι για σκύλους.

 
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα σκυλιά, ιδιαιτέρως τα κόργκι πέμπροκ από την Ουαλία. Στα 18α γενέθλιά της το 1944 έλαβε ένα θηλυκό κόργκι τη Σούζαν, η οποία στη συνέχεια απέκτησε περισσότερους από 30 απογόνους.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE