Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια.

Μέσα στο κατάστημα δώρων του βασιλικού κτήματος «Sandringham» στο Νόρφολκ διακρίνεται το νέο άρωμα σκύλων με τίτλο «Happy Hounds Dog Cologne». Χαρακτηρίζεται ως «ένα πλούσιο, γλυκό άρωμα με νότες περγαμόντου», σύμφωνα με την «The Sun».

Το φιλικό προς τα κουτάβια άρωμα, το οποίο πωλείται προς 9,99 λίρες (13,53 δολάρια) μπορεί να «χρησιμοποιηθεί σε αρσενικά και θηλυκά σκυλιά». Διαφημίζεται ως «το ιδανικό δώρο» στον ιστότοπό του και περιλαμβάνει σαμπουάν και ένα παιχνίδι για σκύλους.

 
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα σκυλιά, ιδιαιτέρως τα κόργκι πέμπροκ από την Ουαλία. Στα 18α γενέθλιά της το 1944 έλαβε ένα θηλυκό κόργκι τη Σούζαν, η οποία στη συνέχεια απέκτησε περισσότερους από 30 απογόνους.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE