Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια.

Μέσα στο κατάστημα δώρων του βασιλικού κτήματος «Sandringham» στο Νόρφολκ διακρίνεται το νέο άρωμα σκύλων με τίτλο «Happy Hounds Dog Cologne». Χαρακτηρίζεται ως «ένα πλούσιο, γλυκό άρωμα με νότες περγαμόντου», σύμφωνα με την «The Sun».

Το φιλικό προς τα κουτάβια άρωμα, το οποίο πωλείται προς 9,99 λίρες (13,53 δολάρια) μπορεί να «χρησιμοποιηθεί σε αρσενικά και θηλυκά σκυλιά». Διαφημίζεται ως «το ιδανικό δώρο» στον ιστότοπό του και περιλαμβάνει σαμπουάν και ένα παιχνίδι για σκύλους.

 
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα σκυλιά, ιδιαιτέρως τα κόργκι πέμπροκ από την Ουαλία. Στα 18α γενέθλιά της το 1944 έλαβε ένα θηλυκό κόργκι τη Σούζαν, η οποία στη συνέχεια απέκτησε περισσότερους από 30 απογόνους.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE