Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια.

Μέσα στο κατάστημα δώρων του βασιλικού κτήματος «Sandringham» στο Νόρφολκ διακρίνεται το νέο άρωμα σκύλων με τίτλο «Happy Hounds Dog Cologne». Χαρακτηρίζεται ως «ένα πλούσιο, γλυκό άρωμα με νότες περγαμόντου», σύμφωνα με την «The Sun».

Το φιλικό προς τα κουτάβια άρωμα, το οποίο πωλείται προς 9,99 λίρες (13,53 δολάρια) μπορεί να «χρησιμοποιηθεί σε αρσενικά και θηλυκά σκυλιά». Διαφημίζεται ως «το ιδανικό δώρο» στον ιστότοπό του και περιλαμβάνει σαμπουάν και ένα παιχνίδι για σκύλους.

 
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα σκυλιά, ιδιαιτέρως τα κόργκι πέμπροκ από την Ουαλία. Στα 18α γενέθλιά της το 1944 έλαβε ένα θηλυκό κόργκι τη Σούζαν, η οποία στη συνέχεια απέκτησε περισσότερους από 30 απογόνους.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.