Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να κυκλοφόρησε ένα άρωμα για σκυλάκια.

Μέσα στο κατάστημα δώρων του βασιλικού κτήματος «Sandringham» στο Νόρφολκ διακρίνεται το νέο άρωμα σκύλων με τίτλο «Happy Hounds Dog Cologne». Χαρακτηρίζεται ως «ένα πλούσιο, γλυκό άρωμα με νότες περγαμόντου», σύμφωνα με την «The Sun».

Το φιλικό προς τα κουτάβια άρωμα, το οποίο πωλείται προς 9,99 λίρες (13,53 δολάρια) μπορεί να «χρησιμοποιηθεί σε αρσενικά και θηλυκά σκυλιά». Διαφημίζεται ως «το ιδανικό δώρο» στον ιστότοπό του και περιλαμβάνει σαμπουάν και ένα παιχνίδι για σκύλους.

 
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει τα σκυλιά, ιδιαιτέρως τα κόργκι πέμπροκ από την Ουαλία. Στα 18α γενέθλιά της το 1944 έλαβε ένα θηλυκό κόργκι τη Σούζαν, η οποία στη συνέχεια απέκτησε περισσότερους από 30 απογόνους.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE