Μαυρίκιος Μαυρικίου: To βαρύ ζεϊμπέκικο στον αρραβώνα του και πιάτα που έσπασαν τα πόδια του (βίντεο)

Μαυρίκιος Μαυρικίου: To βαρύ ζεϊμπέκικο στον αρραβώνα του και πιάτα που έσπασαν τα πόδια του (βίντεο)

Στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας έγινε ο πολυσυζητημένος αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της αγαπημένης του Ιλάειρας Ζήση. 

Από νωρίς σήμερα, στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί σούβλες όπου έψηναν αρνιά για τους 300 καλεσμένους του ζευγαριού. 

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE