Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 44χρονου που «έφυγε» ξαφνικά στο Φρέναρος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 44χρονου που «έφυγε» ξαφνικά στο Φρέναρος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 44χρονου Γιασουμή Κιλέ από το Φρέναρος, ο οποίος «έσβησε» χθες (19/2) ξαφνικά στο σπίτι του.

Από τη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαρνακας, δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη νεκροτομή επί της σορού παρών ήταν ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός εκ μέρους της οικογένειας.

Παραλήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE