Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 44χρονου που «έφυγε» ξαφνικά στο Φρέναρος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 44χρονου που «έφυγε» ξαφνικά στο Φρέναρος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 44χρονου Γιασουμή Κιλέ από το Φρέναρος, ο οποίος «έσβησε» χθες (19/2) ξαφνικά στο σπίτι του.

Από τη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαρνακας, δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη νεκροτομή επί της σορού παρών ήταν ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός εκ μέρους της οικογένειας.

Παραλήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE