Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 44χρονου που «έφυγε» ξαφνικά στο Φρέναρος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 44χρονου που «έφυγε» ξαφνικά στο Φρέναρος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 44χρονου Γιασουμή Κιλέ από το Φρέναρος, ο οποίος «έσβησε» χθες (19/2) ξαφνικά στο σπίτι του.

Από τη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαρνακας, δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη νεκροτομή επί της σορού παρών ήταν ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός εκ μέρους της οικογένειας.

Παραλήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE