Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 44χρονου που «έφυγε» ξαφνικά στο Φρέναρος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 44χρονου που «έφυγε» ξαφνικά στο Φρέναρος

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 44χρονου Γιασουμή Κιλέ από το Φρέναρος, ο οποίος «έσβησε» χθες (19/2) ξαφνικά στο σπίτι του.

Από τη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαρνακας, δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη νεκροτομή επί της σορού παρών ήταν ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός εκ μέρους της οικογένειας.

Παραλήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE