Τζόκερ: Κύπριος ανάμεσα στους τυχερούς της 2ης κατηγορίας - Το ποσό που κέρδισε

Τζόκερ: Κύπριος ανάμεσα στους τυχερούς της 2ης κατηγορίας - Το ποσό που κέρδισε

Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) την Κυριακή 20/2 κατά τη διαλογή της 2404ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €8.724.744,23 και το οποίο φέρει και δέκαεννέα (19) επιτυχίες στη 2η κατηγορία (5) όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει από €6.666,38.

Επίσης, δέκα (10) τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) τα οποία κερδίζουν το ποσό των €6.666,38 για κάθε επιτυχία.

Το τυχερό δελτίο για τον/την Κύπριο/α τυχερό/ή βρέθηκε στη 2η κατηγορία και πέχτηκε στο πρακτορείο 'ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΓΚΥΛΟΣ ΛΕΩΦ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ΄ 187 ΛΕΜΕΣΟΣ' βάζοντας στην τσέπη του €6.666,38.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE