Ιράν: Τρεις νεκροί από πτώση πολεμικού αεροσκάφους

Ιράν: Τρεις νεκροί από πτώση πολεμικού αεροσκάφους

Πολεμικό αεροσκάφος του Ιράν κατέπεσε στην πόλη Ταμπρίζ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο Mehr, με την κρατική τηλεόραση να προσθέτει ότι σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους οι δύο πιλότοι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου της Ταμπρίζ, το αεροσκάφος συνετρίβη δίπλα σε ένα σχολείο, το οποίο ήταν κλειστό την ώρα του δυστυχήματος, και ένα αθλητικό κέντρο.

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας κάτοικος της συνοικίας.

Πηγή: skai.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE