Ιράν: Τρεις νεκροί από πτώση πολεμικού αεροσκάφους

Ιράν: Τρεις νεκροί από πτώση πολεμικού αεροσκάφους

Πολεμικό αεροσκάφος του Ιράν κατέπεσε στην πόλη Ταμπρίζ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο Mehr, με την κρατική τηλεόραση να προσθέτει ότι σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους οι δύο πιλότοι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου της Ταμπρίζ, το αεροσκάφος συνετρίβη δίπλα σε ένα σχολείο, το οποίο ήταν κλειστό την ώρα του δυστυχήματος, και ένα αθλητικό κέντρο.

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας κάτοικος της συνοικίας.

Πηγή: skai.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.