Απεργία των υπαλλήλων στον «δήμο» Αμμοχώστου στα κατεχόμενα

Απεργία των υπαλλήλων στον «δήμο» Αμμοχώστου στα κατεχόμενα

Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία των υπαλλήλων στο «δημαρχείο» Αμμοχώστου που άρχισε την περασμένη Πέμπτη με τους εργαζόμενους να ζητούν δεδουλευμένα και να καταγγέλλουν κακοδιαχείριση.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, την απεργία διοργανώνει η συντεχνία Türk Genel-İş, ο πρόεδρος της οποίας, Ντογάν Οζουσέν είπε ότι βρίσκονται σε επαφή με τον αρμόδιο «υπουργό» ο οποίος τους είπε πως αναζητούν χρήματα. «Κι εμείς περιμένουμε. Δεν υπάρχει όμως καμία αλλαγή» είπε.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι τους χρωστούν 3,91 εκ. ΤΛ συνολικά σε μισθούς και επιδόματα. Η απεργία έγινε αρχικά προειδοποιητικά όταν έμαθαν ότι έγιναν 32 νέες προσλήψεις με το καθεστώς του προσωρινού εργαζόμενου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE