ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: «Επέστρεψαν με αλυσίδες κι έψαχναν τα δύο παιδιά» λέει ο πατέρας του 16χρονου που δέχτηκε επίθεση

Αγρίνιο: «Επέστρεψαν με αλυσίδες κι έψαχναν τα δύο παιδιά» λέει ο πατέρας του 16χρονου που δέχτηκε επίθεση

Οι τρεις νεαροί εξαφανίστηκαν από το σημείο όταν αντιλήφθηκαν ότι κλήθηκε η αστυνομία.

Στη σύλληψη δύο ατόμων έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές ως εμπλεκόμενα στην επίθεση σε 16χρονο με μαχαίρι, το βράδυ του Σαββάτου, στο Αγρίνιο.

Η επίθεση έγινε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί βρισκόταν το νεαρό θύμα μαζί με φίλο του, όταν ένας άλλος νεαρός που δεν του ήταν άγνωστος, φέρεται να απείλησε το ένα μέλος της παρέας και να χειροδίκησε σε βάρος του.

Ο 16χρονος προσπάθησε να τον απωθήσει και τότε ο νεαρός θύτης φέρεται να του προκάλεσε εκδορές στο χέρι και το πόδι με αιχμηρό αντικείμενο. Επίσης, φέρεται να γρονθοκόπησε το θύμα και στο κεφάλι πριν εξαφανιστεί.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σημείο μαζί με άλλα δύο άτομα. Όταν τους είδαν οι δύο φίλοι, έσπευσαν να βρουν ασφαλές καταφύγιο σε επιχείρηση εστίασης. Κλήθηκε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς η τριμελής παρέα εκτόξευε απειλές σε βάρος των δύο νεαρών.

Οι τρεις νεαροί εξαφανίστηκαν από το σημείο όταν αντιλήφθηκαν ότι κλήθηκε η αστυνομία.

Μήνυση και συλλήψεις
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς του 16χρονου τον μετάφεραν στο νοσοκομείο Αγρινίου και υπέβαλαν μήνυση κατά των τριών νεαρών που αναγνωρίστηκαν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, οι δύο εξ αυτών, ηλικίας 17 και 19 ετών, έχουν συλληφθεί και κρατούνται. Αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον τρίτο εμπλεκόμενο στο περιστατικό.

«Επέστρεψαν με αλυσίδες κι έψαχναν τα δύο παιδιά»
Ο πατέρας του 16χρονου περιέγραψε αναλυτικά πώς συνέβη το άγριο επεισόδιο, αποκαλύπτοντας ότι ενώ ο ίδιος και ο γιος του βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσουν μήνυση, πληροφορήθηκε ότι οι δράστες επέστρεψαν στην ίδια περιοχή, κρατώντας αλυσίδες και ψάχνοντας τον γιο του και τον 15χρονο φίλο του.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του ανήλικου που τραυματίστηκε στο enikos.gr, το άτομο που επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του, είναι μαθητής. Γνώριζε τον 15χρονο από το σχολείο, αλλά δεν είχαν προηγούμενα, υποστηρίζει ο πατέρας.

Ο ίδιος αποκλείει το ενδεχόμενο το κίνητρο της επίθεσης να ήταν οπαδικό, δοξάζει τον Θεό που ο δράστης δεν μαχαίρωσε τον γιο του σε κάποιο ζωτικό σημείο και εκφράζει την ευχή «να σταματήσουν τα περιστατικά βίας στη νεολαία».

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top