Τατιάνα Στεφανίδου: «Λιάγκα φύγε για Αλβανία - Έρχεται ο Τίμης Καμπανέλλης στην Αθήνα» (VIDEO)
17.06.2015 - 21:04
Πάθανε την πλάκα τους στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με την εμφάνιση αλλά και την σωματοδομή του αδελφού της Κατερίνας Καμπανέλλη Τίμη, αφού η ευγενική φωνή του δεν θύμιζε σε τίποτα το μυώδες σώμα του.
Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου, βλέποντας σε φωτογραφίες τον Κύπριο γυμναστή έβαλε τα γέλια και προέτρεψε τον Γιώργο Λιάγκα να φύγει για Αλβανία, καθώς μετά την κόντρα που ξέσπασε μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του παρουσιαστή του «The Voice» για την αδελφή του, ο Τίμης αγρίεψε και ανεβαίνει Αθήνα για να τα πουν «τετ α τετ»!
Συγκεκριμένα η Τατιάνα χαριτολογώντας άρχισε να λέει πως ο Γιώργος Λίαγκας θα κλείσει μια βδομάδα νωρίτερα την εκπομπή του, επειδή έρχεται ο Τίμης στην Αθήνα.
Το παιδί που ακούσαμε χθες στην εκπομπή είναι αυτός; ρωτούσαν τα κορίτσια από το πάνελ. Ακούγαμε μια ευγενική φωνή στο τηλέφωνο του οποίου η ευγένεια δεν μας έβγαζε αυτή την εικόνα που έχει. Ο Λιάγκας θα πάρει το φουσκωτό και θα φύγει για Αλβανία είπε η Τατιάνα και ξέσπασαν όλοι στα γέλια.
Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.