ΠΑΡΑ-THEMA

«Φιμώνει» το ΡΙΚ τον Νίκο Χριστοδουλίδη; - Έντονο παρασκήνιο

«Φιμώνει» το ΡΙΚ τον Νίκο Χριστοδουλίδη; - Έντονο παρασκήνιο

Απαγόρευση για φιλοξενία του τέως υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, σε εκπομπές κυκλοφόρησε το ΡΙΚ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ‘Ο Φιλελεύθερος’.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 20/2 στην εκπομπή BrandNews ένα από τα θέματα ήταν η κατάσταση στην Ουκρανία και μεταξύ εκείνων που είχαν προσκληθεί να κάνουν παρεμβάσεις ήταν δύο πρώην ΥΠΕΞ. Ο ένας ήταν ο Γιώργος Λιλλήκας και ο άλλος ήταν ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Σύμφωνα με πηγές του Φιλελεύθερου, κατά τη σύσκεψη στο ΡΙΚ, όταν οι συντελεστές της εκπομπής αναφέρθηκαν στο όνομα Χριστοδουλίδης έγινε της… Ουκρανίας.

Κατά τη συνάντηση, έγινε γνωστό ότι από τα ανώτερα κλιμάκια του Ιδρύματος έχει σταλεί επιστολή με ρητές εντολές να μην φιλοξενείται ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Τα τηλέφωνα και τα μηνύματα πήραν φωτιά και κάποιοι να ζητούν εξηγήσεις, από πού κι ως που να είναι καλεσμένος σε εκπομπή ο τέως ΥΠΕΞ. Κάποιοι είχαν και την ιδέα να μην ρωτηθεί για ο,τιδήποτε έχει σχέση με τις Προεδρικές!

Τελικά η εκπομπή έγινε και ο Γιώργος Λιλλήκας βγήκε ζωντανά στην εκπομπή και ο Νίκος Χριστοδουλίδης βγήκε τηλεφωνικά. Το τι ακολούθησε βεβαίως έχει εξίσου σημασία, αφού κάποιοι στέλνουν επιστολές και ζητούν εξηγήσεις και άλλοι δηλώνουν άγνοια περί οδηγιών να μην προσκαλείται ο τέως υπουργός στο κρατικό ίδρυμα.

Πηγή: philenews.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top