Aυγόρου: Μέσα στο κοτέτσι έκρυβαν 216 φυτά κάνναβης πατέρας και οι δυο γιοι του!

Aυγόρου: Μέσα στο κοτέτσι έκρυβαν 216 φυτά κάνναβης πατέρας και οι δυο γιοι του!

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα τρεις άνδρες, πατέρας και οι δύο γιοι του από το Αυγόρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού 216 φυτών κάνναβης.A

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις δύο το μεσημέρι μέλη της ΥΚΑΝ, ύστερα από πληροφορία, πραγματοποίησαν έφοδο σε οικία που βρίσκεται κοντά στην Αγροτική Σχολή Κοκκινοχωρίων και στο Β Δημοτικό Σχολείο στο Αυγόρου.

Στο πίσω μέρος της οικίας οι άνδρες της ΥΚΑΝ εντόπισαν υποστατικό όπου εκτρέφονταν πουλερικά. Εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν 216  φυτά κάνναβης, ύψους από 12 εκατοστά μέχρι 1.30 μέτρα.



Εντός της οικίας η Αστυνομία εντόπισε μέσα σε γυάλινο δοχείο ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 63 γραμμαρίων.

Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα 57 ετών και τα δύο αδέλφια, 27 και 30 ετών και τους έθεσε υπό κράτηση.



Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ ξεκίνησε γύρω στις δύο χθες το μεσημέρι και η καταμέτρηση των φυτών ολοκληρώθηκε γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα.

Αρχικά οι πληροφορίες που δόθηκαν από την Αστυνομία έκαναν λόγο για εντοπισμό άνω των 500 φυτών κάνναβης, ωστόσο όταν καταμετρήθηκαν τα φυτά ανήλθαν στα 216.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE