ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Οικολόγων: «Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης οφείλει να παραιτηθεί»

Κίνημα Οικολόγων: «Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης οφείλει να παραιτηθεί»

Η χθεσινή (21/2) συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι Alpha μας δίνει κάθε δικαίωμα για ακόμη μια φορά να ζητήσουμε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραιτηθεί, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολογών - Συνεργασία Πολιτών.

Για λόγους ευθιξίας, αλλά κυρίως λόγω της άρνησης του να παραδεχθεί την προσωπική του διαφθορά και διαπλοκή, θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να παραιτηθεί.

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει διασυρθεί διεθνώς μετά τις αποκαλύψεις των σκανδάλων με τα χρυσά διαβατήρια και τον Al Jazeera, τα panama papers, και τα paradise papers, αλλά και την έρευνα που αποδεικνύει ότι το 53% των πολιτογραφήσεων έγιναν εκτός του νομικού πλαισίου άρα παράνομα. Και χθες ο ίδιος ο Πρόεδρος, προκλητικός όσο ποτέ, αναφέρεται στο γεγονός ότι ο ΔΗΣΥ δεν είναι διεφθαρμένο πολιτικό κόμμα και ότι «βόλεψε» πολλούς το επενδυτικό πρόγραμμα των πολιτογραφήσεων.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θεωρούμε απαράδεκτες και καταδικαστέες τις αναφορές του Προέδρου που ακόμα και σήμερα μετά από τόσες αποκαλύψεις επιμένει ότι ουδέν μεμπτό έκανε ο ίδιος ο Πρόεδρος και η διακυβέρνηση του.

Αν βρισκόμασταν σε μια κανονική χώρα που παραμένει πιστή στις αρχές του κράτους δικαίου, μετά από τις αποκαλύψεις σωρείας σκανδάλων – διαβατήρια – πόρισμα Νικολάτου – Καλογήρου και άλλα πολλά, που διέσυραν το καλό όνομα της Κύπρου, η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, αλλά και προσωπικά ο ίδιος, θα πρέπει άμεσα να παραιτηθεί και όσοι ευθύνονται να τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η κοινωνία αντιλαμβάνεται και ζητά δικαιοσύνη. Η αγανάκτηση των πολίτων, έχει φτάσει πραγματικά στα ύψη. Ειδικά όταν άκουσε χθες τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να του λέει με πάσα ειρωνεία και υποκρισία πως λίγο πολύ όλοι μαζί τα φάγαμε!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top