Μαζικές διαρρήξεις καταστημάτων στην Πάφο - Κλάπηκαν χιλιάδες ευρώ

Μαζικές διαρρήξεις καταστημάτων στην Πάφο - Κλάπηκαν χιλιάδες ευρώ

Έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε καταστήματα στη Χλώρακα διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από τις οποίες ο φερόμενος δράστης απέσπασε κλαπείσα περιουσία ύψους περίπου 8 χιλ. ευρώ.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκαν έξι περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχτηκαν στη Λεωφόρο Χλώρακας και σε καταστήματα, που είναι το ένα δίπλα από το άλλο ή απέναντι μεταξύ των ημερομηνιών 19- 21 Φεβρουαρίου του 2022.

Από τα έξι καταστήματα, που είναι υπεραγορά, περίπτερο, κτηματομεσιτικό γραφείο, ινστιτούτο αισθητικής, κατάστημα οπτικών και καφετέρια. Κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 7.940 ευρώ σε χρήματα και διάφορα αντικείμενα, όπως οινοπνευματώδη ποτά, τσιγάρα και λοιπά.

Στις δύο από τις έξι περιπτώσεις, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου υπήρχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από το οποίο καταγράφηκαν οι κινήσεις του υπόπτου και ως ύποπτος αναγνωρίστηκε 27χρονος. Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE