Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Ουκρανό Πρόεδρο

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Ουκρανό Πρόεδρο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σχετικά με την απόφαση της Ρωσίας να αναγνωρίσει τις αποσχισθείσες περιοχές του Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, o Πρόεδρος της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον Ταγίπ Ερντογάν για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας του για τη διεξαγωγή συνόδου κορυφής των μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με τη συμμετοχή της Ουκρανίας, Τουρκίας και Γερμανίας.

"Εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου που υποστήριξε τη θέση της Ουκρανίας μπροστά στην προκλητική απόφαση της Ρωσίας”, έγραψε αργότερα στον λογαριασμό του στο τουίτερ ο Ζελένσκι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Τριμερής Ιερουσαλήμ: Στρατηγικός άξονας με μηνύματα προς Άγκυρα -Τι κερδίζει η Κύπρος και πώς οι ΗΠΑ προσδίδουν βάθος στη συνεργασία

Ως «την πιο ουσιαστική» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ, στο πλαίσιο της 10ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE