Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Ουκρανό Πρόεδρο

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Ουκρανό Πρόεδρο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σχετικά με την απόφαση της Ρωσίας να αναγνωρίσει τις αποσχισθείσες περιοχές του Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, o Πρόεδρος της Ουκρανίας ευχαρίστησε τον Ταγίπ Ερντογάν για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας του για τη διεξαγωγή συνόδου κορυφής των μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με τη συμμετοχή της Ουκρανίας, Τουρκίας και Γερμανίας.

"Εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου που υποστήριξε τη θέση της Ουκρανίας μπροστά στην προκλητική απόφαση της Ρωσίας”, έγραψε αργότερα στον λογαριασμό του στο τουίτερ ο Ζελένσκι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect