Σκληρό πορνό σε κοινή θέα: Ασυγκράτητοι εραστές έκαναν σεξ σε εμπορικό κέντρο

Σκληρό πορνό σε κοινή θέα: Ασυγκράτητοι εραστές έκαναν σεξ σε εμπορικό κέντρο

Ανήμποροι να συγκρατήσουν τις γενετήσιες ορμές τους, ένας άνδρας και μία γυναίκα ικανοποίησαν το ασίγαστο πάθος τους σε δημόσιο χώρο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Το παράνομο ζευγαράκι «συνελήφθη» να κάνει σεξ στη γωνία ενός εμπορικού κέντρου, στην καρδιά του Σίδνεϊ.

Ένας νεαρός είδε το θέαμα, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να το καταγράψει με το κινητό του και, σύντομα, έγινε το «καυτό» θέμα του Διαδικτύου.

Πάνω στο πάθος της στιγμής, βεβαίως, οι παράνομοι εραστές διαπίστωσαν πως όχι μόνο τους θαύμαζαν αλλά και τους κινηματογραφούσαν, οπότε αναγκάστηκαν να... βάλουν φρένο στην ερωτική επιθυμία.

Μάλιστα, ο νεαρός που τραβούσε το βίντεο, κατάπληκτος ρώτησε: «Φίλε, τι κάνεις; Σεξ σε δημόσιο χώρο», για να λάβει απολογητική απάντηση από τον άνδρα: «Συγχωρήστε μας, παρασυρθήκαμε».

NewsBomb.gr
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE