Έβαλε σε διαθεσιμότητα άλλη μία αστυνομικό ο Αρχηγός για την απόδραση των δύο επικίνδυνων δραστών στην Πάφο

Έβαλε σε διαθεσιμότητα άλλη μία αστυνομικό ο Αρχηγός για την απόδραση των δύο επικίνδυνων δραστών στην Πάφο

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση απόδρασης των δύο κρατούμενων στην Πάφο που σημειώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου.

Για την υπόθεση ο Αρχηγός έχει θέσει και τέταρτο μέλος της Δύναμης σε διαθεσιμότητα και πρόκειται για γυναίκα αστυνομικό, έχοντας μέχρι στιγμής συνολικά θέσει σε διαθεσιμότητα δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Η πειθαρχική διερεύνηση εναντίον των μελών συνεχίζεται για να διαφανεί κατά πόσο υπήρξε αμέλεια από πλευράς τους.

Την ίδια ώρα οι δύο δράστες Αλέξανδρος Σαρκισίδης 28 ετών και Ernali Kozmiov 34 ετών παραμένουν άφαντοι, ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο ένας εκ των δύο είχε υποβάλει και έφεση μέσο του δικηγόρου του για την απόφαση κράτησης του την ώρα που εκείνος είχε αποδράσει από τα κρατητήρια.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο είχαν συλληφθεί για σωρεία διαρρήξεων και κατάφεραν να αποδράσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ έγινε αντιληπτή η απουσία τους το επόμενο πρωί στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό της Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Αμέριστη στήριξη Ελλάδας και Γαλλίας στην Κύπρο - «Αδέρφια μας βρίσκομαι εδώ με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» - Αναχαιτίστηκε πύραυλος του Ιράν στον τουρκικό εναέριο χώρο

LIVE: Αμέριστη στήριξη Ελλάδας και Γαλλίας στην Κύπρο - «Αδέρφια μας βρίσκομαι εδώ με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» - Αναχαιτίστηκε πύραυλος του Ιράν στον τουρκικό εναέριο χώρο

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και προέβησαν σε δηλώσεις. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE