ΕΔΕΚ για ΟΑΥ: Επιμένει στη θέση οι προσωπικοί γιατροί να αμείβονται με την επίσκεψη

ΕΔΕΚ για ΟΑΥ: Επιμένει στη θέση οι προσωπικοί γιατροί να αμείβονται με την επίσκεψη

Σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης του ΟΑΥ με τον Υπουργό Υγείας, σημειώνουμε πως ως ΕΔΕΚ παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας πως οι προσωπικοί γιατροί πρέπει να αμείβονται με την επίσκεψη και όχι με τη λίστα ασθενών.

Την ίδια στιγμή χρειάζεται να καθοριστούν συγκεκριμένα κριτήρια για την ένταξη των γιατρών στο ΓεΣΥ.

Τέλος, από τη στιγμή που υπάρχει από το περασμένο φθινόπωρο η γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας την οποία η ΕΔΕΚ ζήτησε, σε σχέση με τα συμβόλαια του ΟΑΥ με τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, θα πρέπει άμεσα να τερματιστεί η παραβίαση της νομοθεσίας που εντοπίζεται στο περιεχόμενο των συμβολαίων αυτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE