ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρηματοδότηση έργων από ΕΤΕΚ – Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Χρηματοδότηση έργων από ΕΤΕΚ – Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) εφαρμόζει φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη χρηματοδότηση έργων ή δράσεων ή ενεργειών, μέσα από τον Συμμετοχικό του Προϋπολογισμό με συνολικό ποσό €100,000.

Τα έργα που θα επιλεγούν για χρηματοδότηση θα ενσωματωθούν στον προϋπολογισμό εξόδων του 2022 και το καθένα μπορεί να αντλήσει μέχρι ποσό €20,000. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν, θα αξιολογηθούν από πενταμελή Επιτροπή Αξιολόγησης που ορίζει η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου, και θα πρέπει να εμπίπτουν σε τομείς που είναι συναφείς με τη δράση και αρμοδιότητες του ΕΤΕΚ, να είναι εξωστρεφείς και να έχουν θετική επίδραση στα μέλη του και την κοινωνία. Σε περίπτωση που οι προτάσεις που θα αξιολογηθούν θετικά ξεπερνούν το διαθέσιμο προϋπολογισμό, το ΕΤΕΚ δύναται, μέσω σχετικής δημοσίευσης στην ιστοσελίδα του, να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη να τις ιεραρχήσουν και να ψηφίσουν την εισήγηση της προτίμησής τους.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, μέλη του ΕΤΕΚ (ή ομάδα φυσικών προσώπων ή κοινοπραξία νομικών προσώπων ή συνδυασμός τους). Κάθε πρόταση θα πρέπει να είναι αναλυτική και τεκμηριωμένη με ανάλυση παραδοτέων, χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού.

Τα ειδικά Έντυπα Αίτησης Συμμετοχής για υποβολή υποψηφιότητας υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση [email protected] μέχρι και τη Δευτέρα 21 Απριλίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΕΤΕΚ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Φωτιές σε δυο διαφορετικά σχολεία στη Λεμεσό - Σε συναγερμό οι Αρχές

Έρχονται κι άλλα «έξυπνα φώτα» - Πού και πότε αναμένεται να τα δούμε στους δρόμους

«Ατυχής και άστοχη» χαρακτήρισε την δήλωση του Αρχιεπίσκοπου ο Βαβούσκος - «Ό,τι άλλο ακούσετε είναι μούφα»

Επίδομα Τέκνου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά

Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση παράνομης απασχόληση - Κατηγορήθηκε ο εργοδότης τουΠτΔ σε Εμίρη του Κατάρ - «Υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση από την Κυπριακή Δημοκρατία να εργαστεί μαζί σας»

ΠτΔ σε Εμίρη του Κατάρ - «Υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση από την Κυπριακή Δημοκρατία να εργαστεί μαζί σας»

Στην αμοιβαία βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου – Κατάρ, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας και των επενδύσεων, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Εμίρης του Κατάρ  Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, ο οποίος πραγματοποιεί, για πρώτη φορά, επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top