Συνεχίζονται οι καταγγελίες σε υποστατικά και πολίτες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι καταγγελίες σε υποστατικά και πολίτες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Σε καταγγελίες έντεκα πολιτών και τεσσάρων ιδιοκτητών ή υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από τη διενέργεια 1.902 ελέγχων που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 445 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 2 υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 187 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 427 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας ιδιοκτήτης υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 108 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 2 καταγγελίες, ενός πολίτη και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 379 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 180 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.
 
Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 176 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE