Ουκρανία - Έκτακτη σύνοδος κορυφής: Την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στη Ρωσία συζητούν οι 27 ηγέτες της ΕΕ

Ουκρανία - Έκτακτη σύνοδος κορυφής: Την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στη Ρωσία συζητούν οι 27 ηγέτες της ΕΕ

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν ένα πακέτο νεών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας σε έκτακτη συνεδρίασή τους που θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα, ανέφερε η ΕΕ σε ανακοίνωσή της.

«Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα παρουσιάσει ένα νέο πακέτο μέτρων το οποίο θα οριστικοποιήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα υιοθετήσει άμεσα το Συμβούλιο», σημείωνε η ανακοίνωση.

Αυτά «τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα (...) θα προβλέπουν μαζικές και σοβαρές συνέπειες για τη Ρωσία για τις ενέργειές της», πρόσθετε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE