LIFESTYLE

MasterChef: Έντονος καβγάς με βρισιές και... ανατροπές - ΒΙΝΤΕΟ

MasterChef: Έντονος καβγάς με βρισιές και... ανατροπές - ΒΙΝΤΕΟ

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef (23/2) ήταν γεμάτο εντάσεις, ανατροπές και καβγάδες με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

H Φανή Ζιώγα υποστήριξε πως ο Δημήτρης της έβαζε λόγια για την Βασιλική Δροσάτου. Η Βασιλική μόλις τα έμαθε τον έπιασε και του μίλησε, χωρίς ο ίδιος να παραδέχεται ότι την κακολογεί. Ο Βασίλης Μπόλλος όμως ήταν παρών στην κουβέντα ανάμεσα στη Φανή και στον Δημήτρη και έγινε έξαλλος που δεν παραδέχτηκε την αλήθεια ο Δημήτρης.

«Τον ρωτάς για αυτό που λέει και λέει ψέματα. Δεν είπα εγώ αυτό. Σε κοροϊδεύει μπροστά στη μάπα σου. Μα του λέει η Φανή ότι μου είπες για τη Βασιλική, τον Βασίλη και τον Γρηγόρη και σου απαντά ότι ψεύδεσαι. Δηλαδή σε βγάζει χαζό» είπε ο Βασίλης Μπόλλος νευριασμένος.

Από την άλλη ο Δημήτρης σε δηλώσεις στην κάμερα έβγαλε ψεύτρα τη Φανή, αναφέροντας: "Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει γίνει. Χθες ήμουν με νευρικό κλονισμό και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήρθε η Βασιλική και μου είπε θα σου γ..... ό,τι έχεις και δεν έχεις. Ξέρεις ποιος τα έχει κάνει όλα αυτά; Η μικρή. Είναι επικίνδυνος άνθρωπος".

Στο μεταξύ ο Δημήτρης Ταϊρίδης ο οποίος κέρδισε την Δεύτερα το Τεστ Δημιουργικότητας είχε στα χέρια του δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Να ανταλλάξει έναν παίκτη της Μπλε ομάδας με έναν της Κόκκινης ή έναν από τους δύο αρχηγούς των ομάδων.

Τελικά έκανε τόσες ανατροπές που άφησε τους πάντα άφωνους. Συγκεκριμένα στράφηκε σε μια συζήτηση που έγινε με την αρχηγό της Μπλε ομάδας, Φανή Ζιώγα για τη μη χρησιμοποίηση της κάρτας ασυλίας και στην οποία είπε ότι ο ίδιος δεν έλαβε ποτέ μέρος. Για αυτό επέλεξε να πάρει τη θέση της ως αρχηγός, εκτοξεύοντας βέλη. Από την άλλη πήρε τον Γιάννο από την Κόκκινη ομάδα κι έδιωξε τη Φανή από την Μπλε.

Μάλιστα η κίνησή του προκάλεσε αντιδράσεις καθώς αρκετοί παίκτες της Μπλε ομάδας θεώρησαν πως έχασαν μία πολύ ικανή παίκτρια.

Εκτός απο εντάσεις και ανατροπές δεν έλειψαν και τα γέλια στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Αφορμή για να «κλάψουν» οι κριτές στάθηκαν τα γάντια του Βασίλη

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top