Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις έξω από τις πρεσβείες - Αυξημένα μέτρα στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις έξω από τις πρεσβείες - Αυξημένα μέτρα στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε σημεία όπου βρίσκονται όλες οι πρεσβείες, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, βλέπουμε ότι περιπολικά βρίσκονται στην περιοχή της Έγκωμης.

Λόγω της εισβολής που σημειώθηκε στην Ουκρανία τηρούνται μέτρα ασφάλειας έξω από άλλες πρεσβείες στην πρωτεύουσα.

Yπενθυμίζουμε ότι Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της ΕΧΡΟ 2020, στο Ντουμπάι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να σχολιάσει τα όσα τεκταίνονται στην Ουκρανία υπογράμμισε ότι «θα πρέπει να πω ότι είναι με πολλή απογοήτευση που παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν με την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και δεν μπορεί παρά σαν χώρα να καταδικάσουμε ανάλογες ενέργειες οι οποίες παραβιάζουν την κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα μιας ανεξάρτητης χώρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE