Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο
Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Ο 28χρονος Αλέξανδρος Σαρκισίδης εντοπίστηκε σε περιοχή της Πάφου από μέλη της Αστυνομίας μετά από πληροφορία που έλαβαν από πολίτη και αμέσως ξεκίνησαν το ανθρωποκυνηγητό για να καταφέρουν να περάσουν χειροπέδες στον δράστη.
Ωστόσο ο 28χρονος κατάφερε για άλλη μια φορά να διαφύγει των Αρχών, προκαλώντας και τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Mall στην Πάφο. Τότε ο δραπέτης εγκατέλειψε το όχημα του και έφυγε τρέχοντας από το σημείο.
Η Αστυνομία Πάφου έχει στήσει μεγάλη επιχείρηση για εντοπισμό του ενισχύοντας τις δυνάμεις στην περιοχή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




