Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αναβάλλεται η έναρξη λόγω της ρώσικης εισβολής

Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αναβάλλεται η έναρξη λόγω της ρώσικης εισβολής

Σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε την αναβολή της αποψινής πανηγυρικής εκδήλωσης της στέψης της Βασίλισσας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.

Η αναβολή κρίθηκε επιβεβλημένη προς ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υφίστανται τα δεινά του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει την ευχή να επικρατήσουν συνθήκες ειρήνης και αλληλοσεβασμού μεταξύ των χωρών και των λαών, τοσο στην περιοχή αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE