Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αναβάλλεται η έναρξη λόγω της ρώσικης εισβολής

Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αναβάλλεται η έναρξη λόγω της ρώσικης εισβολής

Σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε την αναβολή της αποψινής πανηγυρικής εκδήλωσης της στέψης της Βασίλισσας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.

Η αναβολή κρίθηκε επιβεβλημένη προς ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υφίστανται τα δεινά του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει την ευχή να επικρατήσουν συνθήκες ειρήνης και αλληλοσεβασμού μεταξύ των χωρών και των λαών, τοσο στην περιοχή αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE