Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αναβάλλεται η έναρξη λόγω της ρώσικης εισβολής

Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αναβάλλεται η έναρξη λόγω της ρώσικης εισβολής

Σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε την αναβολή της αποψινής πανηγυρικής εκδήλωσης της στέψης της Βασίλισσας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού.

Η αναβολή κρίθηκε επιβεβλημένη προς ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υφίστανται τα δεινά του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει την ευχή να επικρατήσουν συνθήκες ειρήνης και αλληλοσεβασμού μεταξύ των χωρών και των λαών, τοσο στην περιοχή αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE