Διαμαρτυρία Ουκρανών έξω απο το Ρωσικό Προξενείο στη Λεμεσό- Tο πανό με Πούτιν και Χίτλερ και συνθήματα «NO WAR»

Διαμαρτυρία Ουκρανών έξω απο το Ρωσικό Προξενείο στη Λεμεσό-  Tο πανό με Πούτιν και Χίτλερ και συνθήματα «NO WAR»

Με κομμένη την ανάσα το Παγκόσιο παρακολουθεί τα γεγονότα που εξελίσσονται με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πάνω απο 150 Ουκρανοί που διαμένουν στην Λεμεσό, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης έξω από Ρωσικό Προξενείο στη Λεμεσό, κρατώντας πανό και πινακίδες διαμαρτυρόμενοι για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πανό με συνθήματα "Νο War" και κατά του προέδρου της Ρωσίας Βλαδιμίρ Πούτιν, βάζοντας δίπλα το όνομα του Χίτλερ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE