Γαλλία: 50χρονος είχε κάνει τέσσερα παιδιά με την κόρη του

Γαλλία: 50χρονος είχε κάνει τέσσερα παιδιά με την κόρη του

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Γαλλία από την αποκάλυψη ότι ένας άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του και είχε μαζί της 4 παιδιά.

Οι αρχές συνέλαβαν στην Δουνκέρκη έναν 50χρονο, ο οποίος είχε βιάσει κατ'εξακολούθηση την 30χρονη σήμερα κόρη του, αναφέρει η Mirror.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι κάτοικοι της περιοχής γνώριζαν για το σοκαριστικό περιστατικό της σεξουαλικής κακοποίησης της νεαρής από τον πατέρα της, ωστόσο το θέμα ήρθε στα χέρια των αρχών μόνο όταν η δίχρονη κόρη της, η οποία έπασχε από κινητικά προβλήματα, πέθανε.

Πέρα από τις επιθέσεις στην κόρη του ο άνδρας κατηγορείται ότι είχε κακοποιήσει και άλλα μέλη της οικογένειάς του.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας βρέθηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, οι δύο καθαιρεμένοι Αρχιμανδρίτες της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκτάριος και Πορφύριος, απαντώντας «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE