Γαλλία: 50χρονος είχε κάνει τέσσερα παιδιά με την κόρη του

Γαλλία: 50χρονος είχε κάνει τέσσερα παιδιά με την κόρη του

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Γαλλία από την αποκάλυψη ότι ένας άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του και είχε μαζί της 4 παιδιά.

Οι αρχές συνέλαβαν στην Δουνκέρκη έναν 50χρονο, ο οποίος είχε βιάσει κατ'εξακολούθηση την 30χρονη σήμερα κόρη του, αναφέρει η Mirror.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι κάτοικοι της περιοχής γνώριζαν για το σοκαριστικό περιστατικό της σεξουαλικής κακοποίησης της νεαρής από τον πατέρα της, ωστόσο το θέμα ήρθε στα χέρια των αρχών μόνο όταν η δίχρονη κόρη της, η οποία έπασχε από κινητικά προβλήματα, πέθανε.

Πέρα από τις επιθέσεις στην κόρη του ο άνδρας κατηγορείται ότι είχε κακοποιήσει και άλλα μέλη της οικογένειάς του.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE