Εισβολή στην Ουκρανία - Μπάιντεν: Προχωράμε σε πακέτα καταστροφικών κυρώσεων, η Ρωσία πρέπει να λογοδοτήσει

Εισβολή στην Ουκρανία - Μπάιντεν: Προχωράμε σε πακέτα καταστροφικών κυρώσεων, η Ρωσία πρέπει να λογοδοτήσει

«Στεκόμαστε στο πλευρό του γενναίου λαού της Ουκρανίας», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος, μετά την επικοινωνία του με τους G7.

Λίγα λεπτά πριν το διάγγελμα του Τζο Μπάιντεν, στο οποίο θα ανακοινώσει τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία, ο Αμερικανός πρόεδρος ανήρτησε tweet, στο οποίο τόνισε την ανάγκη να λογοδοτήσουν οι Ρώσοι για τις ενέργειές τους, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στον λαό της Ουκρανίας.

Στο tweet του, ο Μπάιντεν ανέφερε: «Σήμερα το πρωί, επικοινώνησα με τους ομολόγους μου της G7 για να συζητήσω την αδικαιολόγητη επίθεση του Προέδρου Πούτιν στην Ουκρανία. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε πακέτα καταστροφικών (για τη Ρωσία) κυρώσεων και σε άλλα οικονομικά μέτρα, ώστε να υποχρεώσουμε τη Ρωσία να λογοδοτήσει. Στεκόμαστε στο πλευρό του γενναίου λαού της Ουκρανίας».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE