Βαλάντης: Θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά και δεύτερη μέσα σε ένα μήνα

Βαλάντης: Θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά και δεύτερη μέσα σε ένα μήνα

Με μια ανάρτησή του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης, ο Βαλάντης ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του ακολούθους, όταν ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό για τέταρτη φορά.

Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος νοσεί με κορωνοϊό μέσα σε μόλις έναν μήνα.


«Νοσώ από κορονοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας» έλεγε ο Βαλάντης στις 2 Φεβρουαρίου, όταν βγήκε ζωντανά μέσω skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.«Εεεεεε, όχι πάλι… με κούρασε ο έρωτας του….» έγραψε ο Βαλάντης στο Instagram, ανεβάζοντας παράλληλα το αποτέλεσμα του θετικού pcr τεστ που έκανε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE