Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 17χρονος - Βοηθήστε να εντοπιστεί

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 17χρονος - Βοηθήστε να εντοπιστεί

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Αiy Κaba, 17 ετών, από τη Γουινέα, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του, στην επαρχία Λευκωσίας, από τις 9π.μ. της 24ης Φεβρουαρίου 2022.

Ο ελλείποντας περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με μαύρα, κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE