Στα κρατητήρια συνεργός των δραπέτων στην Πάφο - 27χρονος κάτοικος Πάφου

Στα κρατητήρια συνεργός των δραπέτων στην Πάφο -  27χρονος κάτοικος Πάφου

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου υπόπτου για φερόμενη συνέργεια σε υπόθεση απόδρασης δύο κρατουμένων από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στη σύλληψη 27χρονου κατοίκου Πάφου προχώρησε χθες 24/2 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνέργειας μετά τη διάπραξη κακουργήματος.

Εναντίον του 27χρονου είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία σχετικά με την απόδραση δύο κρατουμένων από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE