ΥΠΕΣ: Μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για έκτακτο Συμβούλιο για το ουκρανικό

ΥΠΕΣ: Μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για έκτακτο Συμβούλιο για το ουκρανικό

Ο Υπουργός Εσωτερικών μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων για το ουκρανικό.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, για να παραστεί στην έκτακτη Σύνοδο Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου.

Οι Ευρωπαίοι Υπουργοί θα συζητήσουν τον τρόπο ανταπόκρισης τους στην κατάσταση στην Ουκρανία. Θα επικεντρωθούν κυρίως στην ανθρωπιστική υποστήριξη και υποδοχή προσφύγων, στη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων και στις προκλήσεις ασφάλειας, στα μέτρα θεώρησης, καθώς και στους τρόπους αντίδρασης σε περίπτωση υβριδικών απειλών.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επιστρέφει στην Κύπρο τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE