Σε καταφύγιο στο Κίεβο η 9 μηνών έγκυος σύζυγος του Σάκχοφ - Δείτε φωτογραφία

Σε καταφύγιο στο Κίεβο η 9 μηνών έγκυος σύζυγος του Σάκχοφ - Δείτε φωτογραφία

Τον δικό του εφιάλτη ζει ο Γεβγέν Σάκχοφ αφού η σύζυγος του σε καταφύγιο στο Κίεβο και διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Δύσκολες ώρες για τον Γεβγέν Σάκχοφ της ΑΕΚ.

Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Ένωσης που είναι έγκυος στον 9ο μήνα είναι στο Κίεβο και τις τελευταίες ημέρες είναι σε καταφύγιο και για να προφυλάξει την ασφάλεια της και την ασφάλεια του μωρού.

Ο Σάκχοφ ανάρτησε μια φωτογραφία που της έστειλε εκείνη από το καταφύγιο για να τον καθησυχάσει, όμως, φυσικά δεν γίνεται να ηρεμήσει αυτές τις ώρες ο ποδοσφαιριστής.

Ο Ουκρανός μέσος γράφει σε αυτή… «Η σύζυγός μου είναι εννέα μηνών έγκυος σε ένα καταφύγιο, στην προσπάθειά της να κρυφτεί από τις βόμβες. Δεν είναι πόλεμος;;;;», αναφέρει σε μια κραυγή αγωνίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.