Κλειστό και την Κυριακή τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία

Κλειστό και την Κυριακή τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία

Κλειστό και την Κυριακή τμήμα της λεωφόρου Μακαρίου στη Λευκωσία


Εναλλακτικά δρομολόγια από και προς Λευκωσία μέσω των λεωφόρων Νίκης, Κέννεντυ, και Αθαλάσσας, καθώς και της λεωφόρου Καλλιπόλεως

Κλειστό θα παραμείνει και αύριο Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στη Λευκωσία, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και μονοδρόμησης της λεωφόρου, που διεξάγονται από το πρωί του Σαββάτου.

Οι εργασίες διεξάγονται στο τμήμα της λεωφόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Εθνικής Φρουράς, με τις λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις από και προς Λευκωσία, να παραμένουν κλειστές.

Για τις διακινήσεις τους από και προς Λευκωσία, οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν τις λεωφόρους Νίκης, Κέννεντυ, και Αθαλάσσας, καθώς και τη λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, γύρω στις 22.00 το βράδυ της Κυριακής, η λεωφόρος θα δοθεί στην κυκλοφορία, με νέα, μόνιμη κυκλοφοριακή διευθέτηση, μονοδρομημένη με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης της Λευκωσίας.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE