Η Μις Ουκρανία αφήνει τις πασαρέλες: Πηγαίνει στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Η Μις Ουκρανία αφήνει τις πασαρέλες: Πηγαίνει στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας δεν αφήνουν κανέναν με σταυρωμένα τα χέρια στη χώρα.

Στο κάλεσμα του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για γενική επιστράτευση ανταποκρίθηκε και η Μις Ουκρανία του 2015, Αναστάζια Λένα, η οποία πήρε στα χέρια της όπλα προκειμένου να υπερασπιστεί τη χώρα της.

Η Αναστάζια Λένα άφησε πίσω της τακούνια και φορέματα, φόρεσε παραλλαγή και πήρε στα χέρια της όπλα που παρέχει η ουκρανική κυβέρνηση, ώστε να πολεμήσει για την Ουκρανία.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE