Η Μις Ουκρανία αφήνει τις πασαρέλες: Πηγαίνει στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Η Μις Ουκρανία αφήνει τις πασαρέλες: Πηγαίνει στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας δεν αφήνουν κανέναν με σταυρωμένα τα χέρια στη χώρα.

Στο κάλεσμα του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για γενική επιστράτευση ανταποκρίθηκε και η Μις Ουκρανία του 2015, Αναστάζια Λένα, η οποία πήρε στα χέρια της όπλα προκειμένου να υπερασπιστεί τη χώρα της.

Η Αναστάζια Λένα άφησε πίσω της τακούνια και φορέματα, φόρεσε παραλλαγή και πήρε στα χέρια της όπλα που παρέχει η ουκρανική κυβέρνηση, ώστε να πολεμήσει για την Ουκρανία.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE