Η Μις Ουκρανία αφήνει τις πασαρέλες: Πηγαίνει στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Η Μις Ουκρανία αφήνει τις πασαρέλες: Πηγαίνει στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας δεν αφήνουν κανέναν με σταυρωμένα τα χέρια στη χώρα.

Στο κάλεσμα του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για γενική επιστράτευση ανταποκρίθηκε και η Μις Ουκρανία του 2015, Αναστάζια Λένα, η οποία πήρε στα χέρια της όπλα προκειμένου να υπερασπιστεί τη χώρα της.

Η Αναστάζια Λένα άφησε πίσω της τακούνια και φορέματα, φόρεσε παραλλαγή και πήρε στα χέρια της όπλα που παρέχει η ουκρανική κυβέρνηση, ώστε να πολεμήσει για την Ουκρανία.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE