Πόλεμος στην Ουκρανία – Πλιάτσικο στα εγκαταλελειμμένα σπίτια στο Κίεβο: «Έχουν αρχίσει και μπαίνουν κλέφτες»

Πόλεμος στην Ουκρανία – Πλιάτσικο στα εγκαταλελειμμένα σπίτια στο Κίεβο: «Έχουν αρχίσει και μπαίνουν κλέφτες»

Σοκαριστικές είναι μαρτυρίες κατοίκων από το Κίεβο. Εκτός από το ότι αναγκάζονται να αφήσουν τα σπίτια τους λόγω του πολέμου υπάρχουν άτομα που μπαίνουν για να τα ρημάξουν και να κλέψουν όσα μπορούν.

Για τις δύσκολες ώρες του πολέμου, αλλά και για το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με κλέφτες, οι οποίοι έχουν αρχίσει το πλιάτσικο στα εγκαταλελειμμένα σπίτια μίλησε το πρωί της Δευτέρας (28/2) στο Mega η ελληνίδα Αλεξάνδρα Σαϊτάν η οποία διαμένει στο Κίεβο.

«Το σαββατοκύριακο απαγόρευσαν την κυκλοφορία σε όλους τους ανθρώπους. Είδα σήμερα γύρω στους 500 ανθρώπους να περιμένουν στο σούπερ μάρκετ. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι έχουν αρχίσει οι κλέφτες και μπαίνουν στα σπίτια που έχουν εγκαταλείψει οι άνθρωποι. Δοκίμασα να πάρω την αστυνομία και δεν το σήκωσε κανείς» είπε.

«Οι άνθρωποι είναι σε υπόγεια, χωρίς φυσικό αέριο, δεν έχουν νερό» πρόσθεσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Έξω από το Κίεβο γίνεται πόλεμος, ακούγονται εκρήξεις, υπάρχουν προβλήματα για όσους έχουν μείνει πίσω», συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Σαϊτάν.

Δείτε το βίντεο εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.