ΟΚΥπΥ: Επαναρχίζουν οι μη επείγοντες χειρουργικές επεμβάσεις στα νοσηλευτήρια

ΟΚΥπΥ: Επαναρχίζουν οι μη επείγοντες χειρουργικές επεμβάσεις στα νοσηλευτήρια

Επανέναρξη μη επειγόντων χειρουργικών επεμβάσεων στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ.

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), σε συνέχεια απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ανακοινώνει την επανέναρξη των μη επειγόντων χειρουργικών επεμβάσεων στα νοσηλευτήρια του, από τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022.

Ο προγραμματισμός για τις μη επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις που αναβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, βρίσκεται σε εξέλιξη. Προτεραιότητα θα δοθεί σε ασθενείς των οποίων η χειρουργική τους επέμβαση αναβλήθηκε λόγω πανδημίας και όσων η κατάσταση της υγείας τους έχει επιδεινωθεί.

Η ενημέρωση των ασθενών για την ακριβή ημέρα και ώρα πραγματοποίησης των επεμβάσεων, θα γίνεται τηλεφωνικά από τις διευθύνσεις των νοσηλευτηρίων του Οργανισμού.

Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών φροντίδας υγείας, με επίκεντρο τον ασθενή και σε όλο τον πληθυσμό της Κύπρου, αποτελεί προτεραιότητα για τον ΟΚΥπΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE