Καιρός ήταν... Ξεκίνησαν τα πρόστιμα σε όσους παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων - Βαριά η καμπάνα!

Καιρός ήταν... Ξεκίνησαν τα πρόστιμα σε όσους παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων - Βαριά η καμπάνα!

Φαίνεται πως η Κυπριακή αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά την εκστρατεία της, σε όσους παρκάρουν σε θέσεις στάθμευσης αναπήρων.

Το ThemaOnline βρήκε τις δημοσιευμένες φωτογραφίες, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Facebook, με το σχόλιο να αναφέρεται πως «όσοι δεν σέβονται θα καταγγέλλονται»

Δείτε τις φωτογραφίες

Αν σταθμεύετε παράνομα σε χώρους στάθμευσης αναπήρων ξανασκεφτείτε το… Ίσως σας προβληματίσει περισσότερο το πρόστιμο των 85 ευρώ… παρά η παρανομία σας! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE