Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ που βρισκόταν σε καταφύγιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γέννησε η σύζυγος του Σάκχοφ που βρισκόταν σε καταφύγιο

Γέννησε σε νοσοκομείο η γυναίκα του Γεβχέν Σάχοφ που πέρασε δύσκολες ώρες στο Κίεβο, το οποίο πλήττεται από τα ρωσικά στρατεύματα. Η γυναίκα του Ουκρανού μέσου της ΑΕΚ, που βρέθηκε μέχρι και σε καταφύγιο για να προστατευτεί, έφερε στον κόσμο το παιδί τους και είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.

 

Ο Σάκχοφ, ως ευτυχής μπαμπάς, ανέβασε φωτογραφίες της συζύγου του και του μωρού τους στα social media: «Σε ευχαριστώ Θεέ, σε δοξάζουμε» έγραψε και σε άλλη φωτογραφία έστειλε ένα δυνατό αντιπολεμικό μήνυμα: «Οι πραγματικοί ήρωες των ημερών μας. Ήρωες δεν είναι αυτοί που σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή. Σ’ αγαπώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.