ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 30χρονος στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 30χρονος στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Τη φωτογραφία υπόπτου καταζητούμενου προσώπου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Avetisan Garri, ηλικίας 30 ετών, Ρωσικής καταγωγής, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων απόπειρας απόσπασης ελεγχόμενων φαρμακευτικών προϊόντων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης εξέδωσε η Αστυνομία σε σχέση με τη δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή (17/10) στη Λεμεσό, με θύμα τον γνωστό επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE