ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 30χρονος στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 30χρονος στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Τη φωτογραφία υπόπτου καταζητούμενου προσώπου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Avetisan Garri, ηλικίας 30 ετών, Ρωσικής καταγωγής, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων απόπειρας απόσπασης ελεγχόμενων φαρμακευτικών προϊόντων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE